Свято для дітей провели черкаські волонтери і підприємці

Веселе свято з іграми, аніматорами і солодощами у Черкасах для дітей переселенців влаштували команда волонтерів з «CHe_Hub» разом з підприємцями ТРЦ «Хрещтик Сіті» Підземний».

Як розповіла журналістам «City News» активіст волонтерської організації «CHe_Hub» Анна Іваненчук, вони збирались з нагоди свята Дня захисту дітей просто роздати переселенцям з дітьми різного роду гуманітарну допомогу. Але потім подумали, чому б не зробити для них свято, і закликали приєднатись до організації свята усіх небайдужих.

З ліва на право: Анна Іваненчук і Олена Ясильківська

Як розповіла журналістам «City News» активіст волонтерської організації «CHe_Hub» Анна Іваненчук, вони збирались з нагоди свята Дня захисту дітейпросто роздати переселенцям з дітьми різного роду гуманітарну допомогу. Але потім подумали, чому б не зробити для них свято, і закликали приєднатись до організації свята усіх небайдужих.

– Ініціаторами проведення свята виступила «CHe_Hub», а ідею підтримали ТРЦ «Хрещатик Сіті» (Підземий), мережа магазинів «Делікат», Анімашки від Сашки, дитячий розважальний центр «Мадагаскар», «Шарік СК», кав’ярня «Шо там», – сказала Анна Іваненчук, – І, особливо дякуємо керівниці ТРЦ «Хрещатик Сіті» (Підземий) Олені Ясильківській, яка забезпечила співпрацю з у підготовці та проведенні свята з боку підприємців, що працюють у цьому торгівельно-розважальному центрі.

У іграх з аніматорами взяли участь близько 55 дітей, але порахувати всіх учасників не можливо, бо під час святкових заходів постійно прибували діти з батьками. Окрім того, було чимало мам з немовлятами, які просто брали для своїх діток необхідні продукти і речі.

– До мене звернулась представниця волонтерської організації CHe_Hub» Анна Іваненчук і попросила допомогти знайти майданчик для проведення свята. Ідею подарувати дітям і їх мамам емоцію щастя підхопили наші підприємці. Дуже вдячна власнику розважального центру «Мадагаскар», який безкоштовно надав малечі атракціони і іграшки для розваг та провів показ збірки мультфільмів, а також підприємцю з Дніпра, якому належить тенісний клуб «ТенісОК!». Адже саме на ньому з дозволу підприємця і відбувались основні святкові заходи, – прокоментувала керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті» (Підземий) Олена Ясильківська

Святкову програму намагались зробити якомога більше насичену.

Під час дійства працювало кілька локацій.

Малечу вд 4 до 8 років розважали веселі й винахідливі затійники-аніматори. А ще малі гості могли досхочу ласувати солодощами, бо до їх послуг був стіл зі смаколиками та напоями.

Для батьків з дітьми віком від 1 до 4 років була своя локація, де вони мали можливість отримати благодійну допомогу від «CHe_Hub» – памперси, підгузки, дитяче харчування, одяг тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *