Допомогу для ЗСУ у Черкасах приймав відомий ресторатор і телеведучий

Допомогу для армії від черкаських волонтерів приїздив приймати учасник російсько-української війни, відомий український ресторатор, актор і телеведучий Даніель Салем.

Про це на власній сторінці у «Фейсбук» повідомила очільник і засновник «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

– Знаєте що буває, якщо пізно увечері допомагати вантажити машину нашим захисникам? В такому випадку Даніель Салем дозволяє приміряти бронік. Слава ЗСУ! Разом до Перемоги! P.S Дякую, Роману Сущенку за командну роботу, допомогу і підтримку!, – написала вона.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Його заснувала і очолила керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Довідка:

Даніель Салем, український патріот лівійського походження, 38 років. Одесит. За фахом хірург-офтальмолог. Український ресторатор, актор і телеведучий. Учасник війни у Ливані, учасник бойових дій у російсько-українській війні. Ведучий програми «Зірковий шлях» на ТРК «Україна». Виконавець головних ролей у фільмах «Кохання без вагання» та «Доктор Віра».

Фото зі сторінки Інни Бандури у “Фейсбук”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *