В Умані п’яна мама загубила п’ятирічну доньку

В Умані поліцейські розшукали неповнолітню, яка загубилась у центрі міста. Щоб знайти дитину поліцейським вистачило близько 20 хвилин.

Про це у «Фейсбук» повідомило Уманське районне управління поліції.

10 червня, близько 16:00 години до поліції надійшло повідомлення про зникнення дівчинки. Батько повідомив, що 5-річна дівчинка була у центральній частині міста Умані з мамою, але вона не помітила, як донька зникла.

Зі слів батьків дитина до маршрутного автобуса, який їхав у напрямку вулиці Тищика. Насправді ж виявилося, що дитина весь цей час була за пара кроків від захмілілої мами.

Поліцейські слідчо-оперативної групи, група реагування патрульної поліції та піші патрулі розпочали пошуки малої. І вже через 20 хвилин знайшли дитину, яка була на батутах, що поряд центрального парку міста.

Поліцейські з’ясували, що мати малої була напідпитку та не стежила за донькою. На якийсь час дівчинка залишилась без нагляду дорослих та пішла гратися на батути.

На матір інспектори склали адміністративні протоколи за ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді) та ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Ювенальні поліцейські провели профілактичну бесіду з матір’ю та батьком дитини. Дівчинку передали батькові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *