Багато їжі для малюків подарували безкоштовному магазину, що обслуговує мам у Черкасах

Великий запас різноманітних продуктів дитячого харчування для малят, якого вистачить на кілька тижнів, подарував безкоштовному магазину для мам немовлят та вагітних жінок заступник голови Черкаської обласної ради Сергій Лісовий.

Про це журналістам «City News» повідомила засновник та керівник «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

– Пункт благодійної допомоги Хрещатик-Сіті вдячний Сергію Лісовому за надане дитяче харчування. Малюкам, смачного! А матусям, які стали до нас на облік, нагадую, що раз на тиждень ви можете завітати до нас і отримати необхідне для дитини харчування, – підкреслила вона.

«City News» вже інформувало читачів про те, що «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» вдосконалив свою роботу, зосередивши її на наданні допомоги мамам немовлят та жінкам, що перебувають на крайньому періоді вагітності.

Як зазначив Сергій Лісовий, коли він дізнався про таке переформатування діяльності «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» у безкоштовний магазин, то за власні кошти придбав та передав туди велику партію дитячого харчування, розрахованого на різні вікові категорії малюків.

– Нині кожний українець, впевнений, усвідомлює свою відповідальність перед нацією і робить свій внесок у майбутню перемогу. Ворог сильний і підступний, але разом ми обов’язково переможемо і звільнимо з під окупації всі раніше загарбані ним землі. Турбота про мам немовлят та вагітних, особливо з числа вимушено переселених осіб – це теж внесок у боротьбу за свободу нашої держави. Бо діти  – це майбутнє України, – прокоментував Сергій Лісовий.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *