Спальні мішки і консерви волонтери з Черкас готують до відправки на фронт

Черговий гуманітарний вантаж для солдат українського війська, які воюють з загарбником на фронті, готують до відправки волонтери Черкас та Звенигородки. Від Черкас бійцям ЗСУ відвезуть м’ясні консерви та спальні мішки.

Про це журналістам «City News» повідомив перший заступник голови Черкаської обласної ради Роман Сущенко.

– Вже вкотре отримали допомогу від волонтерського гуманітарного центру Черкас – «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик сіті». На сьогодні у Черкасах він є одним із найпотужніших центрів волонтерського руху. Це м’ясна консерва, спальні мішки і інші речі, необхідні бійцям, які незабаром поїдуть на одну з ділянок фронту на півдні України у одну із військових частин, яка стоїть на першій лінії. Це лише частина вантажу, який ми зараз формуємо спільно з Звенигородським гуманітарний центром і іншими волонтерами та волонтерськими організаціями. Незабаром вантаж поїде за призначенням. Щиро дякую за участь у формувані цього вантажу волонтерам «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик сіті» та його керівнику Інні Бандурі, – сказав Роман Сущенко

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Його заснувала і очолила керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *