Модний одяг мамам-переселенкам дали у Черкасах підприємці

Новенькі модні і стильні плаття мали змогу вибирати молоді мами, яких обслуговує безкоштовний магазин «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті». Речі для них передали власники Boutique-O la la.

Про це журналістам «City News» повідомила ініціатор створення безкоштовного магазину для матерів, керівник «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

– Ми безмежно вдячні черкаським підприємцям Віктору та Світлані Кузіним, власникам Boutique-O la la за переданий новий літній одяг для матусь, які через обстріли змушені були залишити свої домівки і знайшли прихисток в Черкасах. Разом ми непереможні, – сказала Інна Бандура.

Як ми вже неодноразово інформували наших читачів, «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» вдосконалив свою діяльність. Волонтери Пункту створили безкоштовний магазин для підтримки вагітних жінок на крайньому терміні вагітності та мам, які виховують діток до двох років.

Родина черкаських підприємців – Віктор та Світлана Кузіни дізнались про діяльність «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» буквально з перших днів його роботи і почали з ним співпрацювати.

– Допомагати переселенцям ми почали одразу, як тільки вони почали прибувати у Черкаси. Надану нами благодійну допомогу у різні волонтерські центри відвозить мій чоловік. Він у свій час і познайомився з «Пунктом благодійної допомоги «Хрещатик Сіті». Відтоді ми постійні партнери. Вже кілька разів передавали необхідне для переселенців через волонтерів «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті». Цим наша благодійна діяльність не вичерпується. Ми також постійно підтримуємо «Черкаський обласний спеціалізований Будинок дитини» Черкаської обласної ради, для якого закуповуємо багато різних необхідних у побуті речей, починаючи від канцтоварів, – розповіла журналістам «City News» власник бутіка «O la la» Світлана Кузіна.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» працює з початку повномасштабного вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Його заснувала і очолила керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *