Черкаси попрощалися із загиблим захисником Павлом Наконечним

Черкаси знову в скорботі: вчора на площі Слави попрощалися із 25-річним Павлом Наконечним із позивним «Історик», який 18 червня загинув у війні з російськими окупантами.

Павло був ідейним натхненником молодіжної організації «Поклик Яру», яка займалася вихованням свідомої, відповідальної та патріотичної молоді. Він об’єднував людей навколо культурних і духовних цінностей. На початку повномасштабної війни росії проти України без жодних сумнівів чи вагань зі зброєю в руках став на захист рідної держави та українців.

У пам’яті своїх друзів та всіх, хто знав «Історика», він назавжди залишиться молодим, освіченим, сміливим, харизматичним, справжнім та щирим патріотом, який понад усе любив Україну та вірив у її незалежне майбутнє…

Він був прикладом для своїх товаришів: прикладом честі, рішучості та надійності. Він був найкращим сином для своїх батьків: люблячим та уважним. Його загибель – це болюча й невимовна втрата для всієї черкаської громади. Ми всі в боргу перед нашими відважними захисниками й вдячні їм за життя.

Похоронять героя-захисника в Холодному Яру, історичну спадщину якого він популяризував за життя: в селі Мельники Чигиринського району.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *