На День Конституції у Черкасах безкоштовно покажуть кіно

На День Конституції  у Черкасах відбудеться безкоштовний показ україно-американської стрічки «Захар Беркут», ролі у якій виконують українські актори разом із голлівудськими кінозірками.

Показ відбудеться у кінотеатрі «Україна».

Про це повідомила пресслужба закладу.

– Безкоштовний показ хорошого, якісного, історичного кіно, яке маємо право називати вітчизнянним – це подарунок колективу кінотеатру у співпраці з FILM.UA Group для жителів і гостей міста з нагоди великого державного свята України – Дня Конституції. У цей день символічно подивитись фільм про прадавню боротьбу українського народу за свободу, про протистояння із одвічним ворогом України – східними варварами. Орда, московіти, більшовики, рашисти-орки – це різні імена одного і того ж ворога, який прагне знищити українську націю, – поділилась думкою директор кінотеатру «Україна» Валентина Слуцька.

Початок сеанс о 16.00.

У День Конституції запрошуємо на безкоштовний показ однієї із найуспішніших від початку незалежності України україно-американської стрічки «Захар Беркут». Цей показ організовує кінотеатр спільно з FILM.UA Group . У стрічці знімались  українські актори разом із голлівудськими кінозірками.

У це свято символічно переглянути якісний історичний фільм про боротьбу українського народу за незалежність проти свого одвічного ворога – орди зі Сходу.

Початок сеансу о 16.00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *