У Черкасах мамам-переселенкам влаштували «шуз-шопінг»

Новеньке літнє взуття днями мали можливість вибрати для себе переселенки – вагітні жінки та мами, що виховують маленьких дітей. Такий «шуз-шопінг» для них влаштував «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» спільно з черкаською підприємицею Оленою Кощенко.

Про це журналістам «City News» повідомила волонтер «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Тетяна Моргуненко, яка працює у безкоштовному магазині для мам.

– Підприємець з Центрального ринку Черкас Олена Кощенко вже не вперше безкоштовно надає одяг та взуття для переселенців. Нині вона подарувала літнє взуття. Розібрали за день, – розповіла волонтерка.

За співпрацю та небайдужість «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», який створив Безкоштовний магазин для вагітних жінок та матерів, підготував для Олени Кощенко письмову подяку.    

Як відомо, ця волонтерська структура нині опікується понад 120 вагітними жінками та мамами, які нині потребують допомоги. Кожна жінка регулярно щомісяця отримує набір речей для малюків та дитячого харчування з врахуванням індивідуальних потреб.

– Ми щиро вдячні за будь-яку допомогу, яку надають благодійники для наших підопічних. Саме на таких людях тримається світ. Разом до перемоги, – прокоментувала керівниця «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті»Інна Бандура

 «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *