Фронтовики, що лікуються у Черкасах, отримали смачні подарунки

Гостинці українським воїнам, які лікуються  у Черкасах в обласному шпиталі,  передали  очільниця «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна Бандура та перший заступник голови Черкаської обласної ради Роман Сущенко.

Як повідомила журналістам «City News» керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», а також лідер «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна Бандура, днями вона спільно першим заступником голови Черкаської обласної ради Романом Сущенком відвідала Черкаський обласний шпиталь. У ході візиту гості вивчали умови, у яких відновлюють здоров’я захисники України, а також спілкувались з ветеранами війни з путінською росією.

У гості до фронтовиків Інна Бандура та Роман Сущенко прийшли не з порожніми руками. Вони передали солдатам кілька ящиків консервованих продуктів.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Довідка «City News»:

Комунальний заклад «Черкаський обласний госпіталь для інвалідів війни» Черкаської обласної ради створений у 1990 році розпорядженням облвиконкому № 22- р від 02.02.90 р. Відповідно до нього, Черкаське обласне лікувально- санаторне управління реорганізовано в обласний госпіталь для інвалідів Великої Вітчизняної війни на 100 ліжок.

Ліжковий фонд госпіталю складає 250 ліжок: 5 відділень на 50 ліжок кожне: кардіологічне, неврологічне, 3 загально-терапевтичні із них 10 ліжок ендокринологічні і 20 гастроентерологічних.

Це дає можливість оздоровлюватися близько 5000 ветеранів війни за рік, із них більше половини – інваліди війни та учасники бойових дій. Серед пацієнтів госпіталю близько 35% – жителі сільської місцевості.

За інформацією з сайту закладу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *