У Черкасах вагітним переселенкам роздають продуктові набори

Продуктові набори переселенкам почали роздавати у Центрі підтримки вагітних жінок, які на крайньому терміні вагітності та мам, що виховують дітей віком до двох років. Центр діє при «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

Про це журналістам «City News» повідомила очільник «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

– Нині на обслуговуванні Центру перебуває близько 150 жінок. Це і переселенки і черкащанки, які потребують допомоги, – зазначила Інна Бандура.

Інна Бандура: “Обожнюю дітей. Ці очі повинні радіти життю”

За словами волонтерки Безкоштовного магазину для мам та вагітних (так Центр неофіційно називають медійники) Тетяни Моргуненко, завдяки злагодженій роботі волонтерів та інформуванню осіб, що перебувають на обслуговуванні, вдалось уникнути черг та інших незручностей.

Тетяна Моргуненко: “Допомогапідбираємо з врахуванням індивідуальних потреб кожної жінки”

– Всі наші клієнтки знають, що продуктових наборів достатня кількість. А відтак робота по видачі продуктових наборів йде без авралу та без великого скупчення людей, – похвалилась Тетяна Моргуненко.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *