Шість тисяч гривень для ЗСУ зібрали актори Черкаського драмтеатру

Оригінально – благодійним концертом у сквері просто неба, актори черкаського обласного театру закрили ювілейний театральний сезон і збірали 6 тисяч гривень для армії.

Концерт відбувся у цю неділю у одному зі скверів Черкас.

Про це повідомили організатори концерту – актори Черкаського академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка на сторінці закладу у «Фейсбук».

– Відчуття єдності, гордості, вдячності… Ми – разом, ми – сила, ми – переможемо! Такі думки та враження залишилися в нашої команди після проведення концерту з нагоди закриття ювілейного театрального сезону. Учора сквер був місцем, де ми стали однією великою сім’єю. Адже акорди й тексти артистів змусили серця слухачів битися частіше, стукати в унісон з ритмом та емоціями. Пісні виконавців вкотре нагадали, що нам варто цінувати своє не лише зараз, а й повсякчас. Дякуємо кожному, хто долучився до заходу. Спільними зусиллями вдалося зібрати понад 6 тисяч гривень на потреби ЗСУ. Актор драмтеатру, волонтер і музикант Сергій Бобров передасть кошти волонтерці Вікторії Хамазі, яка двічі на тиждень їздить до бійців на схід, – йдеться у тексті повідомлення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *