Рятувальникам Черкас придбали нові автомобілі

Відтепер у розпорядженні черкаських рятувальників – нова техніка. Для потреб одного із загонів ДСНС Черкащини передали три легкових спеціалізованих автомобілі. Придбали їх коштом міського бюджету в межах дії Програми забезпечення техногенної та пожежної безпеки на території м. Черкаси, захисту населення від надзвичайних ситуацій техногенного, природного, соціального, воєнного характеру.

Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

Ключі від нового транспорту командирам підрозділу передали міський голова Анатолій Бондаренко та очільник обласної військової адміністрації Ігор Табурець.

– Машини – повнопривідні та з підвищеною прохідністю. Вони потрібні співробітникам ДСНС для виїзду на надзвичайні події різного характеру, – коментує Анатолій Бондаренко. – Нові авто поліпшать мобільність рятувальної служби, у якої в умовах воєнного стану зросло навантаження, та підвищать ефективність виконання оперативних завдань.

Команда міського голови Анатолія Бондаренка системно підтримує ДСНС та завжди шукає можливості для забезпечення надзвичайників сучасною технікою й обладнанням для належного виконання своїх обов’язків.

– Ми й надалі плануємо зміцнювати й розвивати нашу співпрацю. Тільки разом у цей тривожний час ми здатні здолати ворога, працюючи кожен на своєму місці, – резюмував Анатолій Бондаренко.

– Військова адміністрація дуже плідно співпрацює з територіальними громадами області, в нас є чітка взаємодія та порозуміння з Черкаською міською радою, – прокоментував голова ОВА Ігор Табурець. – Наразі для виконання певних завдань щодо посилення оборони нашого регіону придбали партію нових авто. Вони допоможуть нашим рятувальникам бути більш пересувними та ще оперативніше реагувати на виклики та загрози.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *