На водоймах Черкащини двоє людей втонули, з них 1 дитина

На водоймах області двоє людей втонули, з них 1 дитина, ще одну врятовано. Рятувальники постійно закликають громадян дотримуватися правил безпеки під час відпочинку на воді. Проте, нерідко люди нехтують рекомендаціями фахівців Служби порятунку, що призводить до надзвичайних подій, іноді з трагічними наслідками.

Як приклад, 23 липня о 22:06 до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що в акваторії річки Дніпро в місті Черкаси, на траверзі гостинно-ресторанного комплексу “Робінзон”, чоловік перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, пішов купатись та не повернувся.

На місце події оперативно прибули водолази відділення групи пошукових водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення, які на відстані 50 метрів від берега виявили чоловіка, підняли з води та доправили до берега.

Цього ж дня, трагічний випадок стався у селі Деньги Золотоніського району. Як стало відомо, під час купання у місцевому ставку втонув хлопчик 2011 року народження. Тіло дитини підняли на берег місцеві жителі.

Сьогодні, 24 липня ще один трагічний випадок стався на річці Дніпро у селі Благодатне. Водолази ДСНС, які прибули на місце події, на відстані близько 20 метрів від берега підняли на поверхню тіло чоловіка 1963 року народження, який під час купання зник безвісти.

За інформацією пресслужби ГУ ДСНС у Черкаській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *