Смаколики від черкаських підприємців роздадуть дітям переселенців

Нову партію солодощів передали волонтерам БО «БФ «Хрещатик Сіті» черкаські підприємці – виробники кукурудзяно-шоколадних трубочок, які дуже любить малеча.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті»  Інна Бандура.

– Це вже не перша партія солодощів, яку черкаський виробник ФОП Перехрест М.І. подарувала Фонду для того, щоб ми роздавали їх родинам переселенців, які мають дітей. Ці кукурудзяні трубочки дуже сподобались нашим найменшим відвідувачам. Є ще одна добра новина. На радість найменших наших клієнтів ми домовились про те що, ФОП Перехрест М.І. тепер буде постійно БО «БФ «Хрещатик Сіті» ці солодощі за потребою. Щиро сподіваємось на те, що на наш заклик допомогти дітям, родини яких обслуговує Центр допомоги, і надалі будуть відгукуватись не байдужі черкащани, – сказала очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Центру допомоги вагітним жінкам та мамам, які виховують дітей віком до двох років, який взяв на обслуговування понад 150 переселенок та черкащанок даної категорії, що потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *