Водію, який вчинив смертельну ДТП у Черкасах, повідомили про підозру

ДТП сталася 24 липня на перехресті бульвару Шевченка та вулиці Юрія Іллєнка. Близько 14:30 години зіткнулися три автомобілі. За кермом ВАЗ-2105 перебував 25-річний чоловік, який при виконанні маневру повороту ліворуч, не надав перевагу в русі авто Toyota Camry, що після зіткнення в’їхало з автомобіль Kia Forte. Від удару 63-річна пасажирка ВАЗ-2105 випала із салону. Жінка, отримавши травми, померла на місці аварії.

Тоді 25-річного водія автомобіля ВАЗ-2105 правоохоронці затримали в процесуальному порядку відповідно до статті 208 КПК України.

Наразі йому повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Слідство триває.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *