У Черкаській міськраді визначили фракцію із найкращим результатом роботи

Депутати фракції Європейська Солідарність у Черкаській міській раді мають найкращий результат роботи за перший рік виконання своїх повноважень.

Про це свідчать результати моніторингу, проведеного громадською ініціативою «Атестація місцевих рад» за 2021 рік, – інформує депутат ЧМР Сергій Рубан.

«У депутатів від «ЄС» протягом першого року повноважень найкращий показник відвідуваності пленарних засідань! Депутати нашої фракції завжди працює на вищому рівні. Адже ми відповідальні перед людьми, які нас обрали! Тож продовжуємо працювати у тому ж дусі – до перемоги!», – прокоментував голова фракції Сергій Кудактін.

Загалом депутати ЧМР за перший рік своєї каденції відвідували пленарні засідання на рівні 87,5%, що значно краще, ніж попередні обранці (62%).

Сесії відбувалися регулярно і загалом відбулося 26 пленарних засідань. Обранці ухвалили 2 121 рішення з 2 443 тих проєктів, що надійшли, або 87%.

Як зазначила депутатка ЧМР від фракції «Європейська Солідарність» Інна Бандура, зараз важливо наполегливо та якісно працювати.

«Зараз у кожного із нас свій фронт.  У всіх він різний: хтось працює і підтримує економіку країни, хтось займається волонтерством, хтось приймає рішення та закони. Головне те, що всі ці дії спрямовані на одну ціль – перемогу. Тож і наша фракція працює задля досягнення цієї мети», – відзначила вона

Результати моніторингу  можна побачити тут https://attestation.in.ua/article/525

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *