Солодощі ТМ «ЖАЙВІР» поповнили запаси черкаського благодійного фонду

Набори солодощів та кондитерських виробів від ТМ «ЖАЙВІР» ТОВ Черкаська філія «Торговий дім «ЖАЙВІР» передало БО «БФ «Хрещатик Сіті» для найменших переселенців, чиї родини нині обслуговує Центр допомоги вагітним та мамам малюків до двох років.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Приємно бачити Черкаськау філію «Торговий дім «ЖАЙВІР» серед найактивніших партнерів нашого Фонду. Вони не тільки передали допомогу – набори солодощів, але й на радість малечі, вирішили це робити регулярно, відповідно до потреби, – повідомила Інна Бандура.

Директор Черкаської філії ТОВ «Торговий дім «ЖАЙВІР» у бесіді з журналістом «City News» повністю підтвердив намір співпрацювати з БО «БФ «Хрещатик Сіті» на постійній основі та за потреби поповнювати Центр допомоги запаси солодощів.   

– З початку вторгнення російських військ ТОВ «Торговий дім «ЖАЙВІР» надавав  благодійну допомогу військовим діткам та родинам переселенців. Також ми взяли шефство над кількома військовими частинами і допомагаємо їм по мірі сил та можливостей. Ми допомагали, допомагаємо і з Божою поміччю будемо робити це надалі. Нині ми привезли у дарунок діткам солодощі, що їх виготовляє наш Шполянський завод продтоварів, – зазначив Сергій Скрипник.

Волонтерська та благодійна діяльність для Сергія Скрипника – давно звична справа. Бо як приватна особа він з власної ініціативи і за власні кошти допомагає фронту з 2015 року. Тепер продовжує шляхетну справу підтримкм армії і переселенців, обіймаючи посаду директора Черкаської філії ТОВ «Торговий дім «ЖАЙВІР», на яку прийшов близько рік тому.

Вітаючи директора Черкаської філії ТОВ «Торговий дім «ЖАЙВІР» Сергія Скрипника у офісі організації, очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура вручила подяку за плідну співпрацю.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Центру допомоги вагітним жінкам та мамам дітей віком до двох років. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *