Черкащанин викрав із автівки чоловіка рюкзак, в якому було 90 тисяч грн

Гроші та документи правопорушник викрав крізь відчинене вікно в автомобілі. Його затримали оперативники кримінального розшуку. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

До Черкаського районного управління поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що з його транспортного засобу невідома особа здійснила крадіжку рюкзака в якому були грошові кошти у сумі 90 тисяч гривень та документи.

Подія сталася 4 серпня, близько 16:00 години, на перехресті вулиць Надпільної та Новопречистенської.

Правоохоронці опитали потерпілого, ймовірних очевидців та переглянули камери відеоспостереження. Через декілька годин зловмисника вдалося затримати. Ним виявився 35-річний раніше судимий черкащанин.

При обшуку у нього знайшли докази крадіжки та частину викрадених грошей, іншу частину правопорушник встиг витратити. Крім того, поліцейські виявили у чоловіка чотири згортки з речовиною білого кольору схожою на амфетамін.

Черкащанина затримали у процесуальному порядку відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури зловмиснику оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

За вчинене йому загрожує позбавлення волі на строк до восьми років. Слідство триває.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *