Пластирі, бинти, знеболювальне і тушонку «Бастіон» віддав українським десантникам

Нову порцію гуманітарної допомоги БО «БФ «Хрещатик Сіті» передав бійцям Збройних Сил України, які боронять Вітчизну від орочих орд рашистських загарбників .

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність»  Інна Бандура.

– Маємо можливість підтримати українських захисників. Все, що вони попросили їм вже передали наші партнери – волонтери «Бастіону», – сказала Інна Бандура.

За словами волонтера «Бастіону» Олександра Кумпанського, гуманітарний вантаж вони передали українським десантникам, що знаходяться на слов’янському напрямку.

– Військові отримали яловичу тушонку, пластирі, бинти, знеболювальне і різні медикаменти, – зазначив Олександр Кумпанський.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *