Черкаські волонтери об’єднуються, щоб допомогти дітям

Шляхетна місія підтримувати переселенські родини з маленькими дітьми, що її втілює Центр допомоги БО «БФ «Хрещатик Сіті» об’єднує небайдужих черкащан. Днями дитячий проєкт Фонду підтримала потужна волонтерська структура ГО «Січ».

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність»  Інна Бандура.

– Те, як втілюємо у життя наш дитячий проєкт на прикладі діяльності Центру допомоги вагітним і мамам з малюкам до двох років показали колегам з громадської організації «Січ». Зокрема, вони побачили як працює магазин безкоштовних товарів для найменших українців. Вони були приємно вражені, коли дізнались, що на обслуговування Центру перебуває понад 150 переселенських родин. Попередньо, домовились з ГО «Січ» про співпрацю у рамках дитячого проєкту, – розповіла Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *