Колаборантам місце у в’язниці!, – Кудактін

Учора з СІЗО на волю під заставу, відповідно до рішення суду вийшов черкаський колаборант, голова фракції партії «Опозиційна платформа «За життя» у Черкаській міськраді Олександр Замирайло. Вдаючи з себе патріота України депутат насправді підтримував російську агресію  проти України. За це і опинився у центрі політично-кримінального скандалу, оскільки став фігурантом кримінального провадження.

Відпущеного на волю зрадника біля СІЗО зустріли громадські активісти, які виступили з протестом проти того, що суд обрав на їх погляд надто м’яку міру запобіжного заходу.юзвільнивши його під заставу. Активісти переконані, що колаборантам місце за гратами.

Про це журналістам «City News» повідомив голова фракції «Європейська солідарність»  у Чекраській міськраді Сергій Кудактін, який з командою колег-депутатів взяв участь у акції протесту.

– У Черкасах під стінами СІЗО зустріли колаборанта, любителя пити за перемогу путіна Олександра Замирайла. Разом із усіма активістами ми вимагали, щоб цей покидьок повернувся назад за ґрати. Після того, як він все ж таки покинув стіни СІЗО, активісти привезли його до пам’ятнику героям АТО/ООС, щоб той мерзотрик вибачився перед усіма полеглими у цій війні героями! Нагадаю, що депутат Черкаської міської ради, який очолював фракцію «ОПЗЖ» не лише виправдовував російську агресію проти нашої держави, а й планував очолити окупаційну адміністрацію на Черкащині, якби ворогу вдалося захопити регіон. Особи, що зраджують Україну мають бути покарані, без жодних поблажок! Колаборантам місце у в’язниці!, – сказав Сергій Кудактін.

Читати за темою: Зрадника у Черкасах суд відпустив під заставу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *