СБУ повідомила про підозру офіцеру рф, який віддавав накази розстрілювати мирних українців

СБУ перехопила, як військовий рф наказав розстріляти цивільних, і знайшла чоловіка, який вижив. Українська спецслужба зібрала повну доказову базу на цього окупанта і вже повідомила йому про підозру.

Про це повідомляє офіційний телеграм-канал СБУ

Так, старший лейтенант зс рф Антон Струєв із позивним «Беркут» підозрюється за ст. 438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни).

Він віддавав накази про розстріл мирних мешканців під час окупації Броварського району Київщини.

У розпорядженні СБУ – перехоплена телефонна розмова, в якій  «Беркут» дає підлеглому цей злочинний наказ: «Да валите там всех, нах*й! Есть гражданские – нах*й в расход, сука, всех!».

А в селах Мокрець і Заворичі окупант особисто брав у полон мирних мешканців і жорстоко допитував їх.

Встановлено, що вранці 22 березня 2022 року Струєв наказав стріляти в цивільного мешканця, який випадково опинився поряд. Окупанти залишили чоловіка помирати.

Після важкого поранення той вижив. Він упізнав свого вбивцю та готовий свідчити проти нього у міжнародному суді.

Відео див. ТУТ

Дещо більше інформації про офіцера армії рф, якого підозрюють у тому, що він віддавав підлеглим злочинні накази розстрілювати мирних громадян України, у власному телеграм-каналі оприлюднив нині відомий всій Україні воєнкор Цаплієнко:

«Антон Струєв – командир роти 15-ої “миротворчої” бригади 2-ої гвардійської загальновійськової армії Центрального військового округу збройних сил РФ. Ще в травні йому повідомлено про підозру у жорстокому поводженні з цивільним населенням. А зараз СБУ оприлюднили перехоплення, на яких чутно, як Антон Струєв наказує своїм підлеглим розстрілювати цивільних», – йдеться у тексті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *