Одинадцять юних волонтерів з Черкас отримали сертифікати (фоторепортаж)

Сертифікати про участь у новому дитячому просвітницькому проєкті БО «БФ «Хрещатик Сіті» отримали одинадцять випускників черкаської Школи молодих волонтерів.

Про це повідомляють журналісти «City News».

Як одна мить пролетіли три дні навчання у Школі молодих волонтерів, яка працювала під егідою БО «БФ «Хрещатик Сіті». Волонтерський вишкіл пройшли одинадцять підлітків, майже всі з яких – діти з родин переселенців, які знайшли прихисток у Черкасах.

Зі школярами працювали досвідчені і поважні тренери, серед яких була й заступниця міського голови Черкас, координатор черкаського гуманітарного центру, який опікується переселенцями Марина Гаркава.

Учнів ознайомили з основами волонтерської діяльності, навчили як і де шукати однодумців і майбутніх спонсорів – донатів, тонкощам роботи з соцмережами, тобто, як просувати ідеї й проєкти, а також тому, для чого і як правильно взаємодіяти зі ЗМІ.

На останок організатори школи провели урочисту церемонію вручення учасникам проєкту сертифікатів, пригостили їх смачною піцою і роздали солодкі подарунки від спонсорів. Сертифікати та смаколики юним, новоспеченим волонтерам вручала керівниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *