Іспанський рис у Черкасах роздають переселенцям

Родинам переселенців, які у Черкасах обслуговує Центр допомоги БО «БФ «Хрещатик Сіті» волонтери Фонду роздають одяг і рис, який передали з Іспанії.

«City News» інформувало читачів про те, що волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті» отримали гуманітарний вантаж з іспанського міста Денія. Родина черкаських підприємців – Надія Маркевич та її чоловік Сергій організували доставку допомоги з Іспанії. Відтак до Фонду надійшла партія рису – 117 пачок та велика кількість дитячого одягу.

Нині волонтери  БО «БФ «Хрещатик Сіті» роздають отримане клієнтам Центру допомоги вагітним та мамам малюків віком до двох років.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Читати за темою: Рис і одяг з Іспанії розподіляють у Черкасах волонтери (фото)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *