Пожежну машину з Польщі отримали на Звенигородщині

Днями представники Звенигородського районного Управління ГУДСНС України у Черкаській області отримали спеціальний рятувальний автомобіль від німецьких колег-рятувальників, компресор для закачування повітря в апарати для захисту органів дихання та зору, бойовий одяг, каски, ремені, ложименти для апаратів та інші необхідні рятувальні засоби.

Отримавши сучасну техніку, рятувальники району зможуть значно покращити виконання поставлених на них завдань. Нове авто відрізняється своєю компактністю, комфортнішими умовами та кращими технічними можливостями, у порівнянні із автомобілями, які є на озброєнні у рятувальників.

Очільник Звенигородської районної військової адміністрації Юрій Піковський наголосив, що місцева пожежна команда стане значним захистом людей в разі виникнення пожежі та дозволить оперативно реагувати на надзвичайні події у всіх населених пунктах громади та вручив рятувальникам ключі від нового пожежного автомобіля.

За словами посадовця, таких подій не відбувалося вже давно, проте останні події, що відбуваються в Україні, дозволили надзвичайникам отримати у цьому напрямку належну підтримку.

Рятувальники висловлюють вдячність за підтримку районного Управління ГУДСНС України у Черкаській області, міста Звенигородка за допомогу у налагодженні співпраці з Європейськими рятувальниками.

За інформацією Звенигородської РДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *