Черкаська делегація у Латвії розповідає світу правду про події в Україні (фото)

Відпочинок під мирним небом Латвії для дітей переселенців та українських солдат, спільно з однодумцями організувала очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті»  Інна Бандура. До групи увійшли мами з дітьми зі східних, південних, центральних та західних регіонів України.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Діти та мами з Бахмуту, Маріуполя, Миколаїва, Черкас, Івано-Франківська приїхали на запрошення муніципалітету в місто Смілтене (Латвія). В програмі багато цікавого, а також робота з психологом, зустрічі з місцевими громадськими організаціями та місцевою владою, – зазначила організаторка поїздки.

Окрім оздоровчої та соціальної мети, перебування у Латвії має ще суспільну політичну та інформаційну складову.

Учасники української делегації виконують особливу місію – доносять світу правду про те, що відбувається в Україні внаслідок вторгнення рашистських військ.

– Відбулась зустріч з американськими благодійниками і наша юна волонтерка Ксюша Портян подарувала всій американській делегації власноруч зроблені жовто-блакитні браслети, а Аня з Франківська презентувала фотовиставку світлин дітей-сиріт з Маріуполя, чиїх батьків вбили російські нелюди. І все це зроблено з єдиною метою – не дати світу забути про трагедію України. Ми сильні, коли ми разом! Команда БО «БФ Хрещатик-Сіті» надзвичайно вдячна за підтримку українських родин економічному аташе Латвії в Україні Айнарсу Межулісу, керівнику центру підтримки сім’ї Смілтенського краю Аурікі та неймовірно чудовій людині – пані Любі. Також окрема величезна подяка Андрію Семизу, Діані Глущик та Роману Сущенко. В результаті зустрічі домовились про співпрацю та надання гуманітарної допомоги нашому дитячому центру (йдеться про Центр допомоги БО «БФ «Хрещатик Сіті», – ред.), – підкреслила Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *