Черкащанин виборов «срібло» на Warrior Games-2022 у США

Ігри Воїнів Warrior Games-2022 розпочалися в Орландо, США. Сотні елітних спортсменів, у тому числі з міжнародних країн-союзників США, визначають кращих в адаптивних спортивних змаганнях. Приймає цьогорічні змагання спортивний комплекс ESPN Wide World of Sports з 19 до 28 серпня.

Участь у Іграх Воїнів-2022 бере й команда України. До складу збірної увійшов черкащанин Артем Лукашук. Він змагатиметься за кількома напрямами: стрільба, трек, волейбол сидячи, баскетбол на візку, регбі на візку.

Артем Лукашук розпочав старти змаганнями з кульової стрільби. Це – новий вид спорту для наших спортсменів, який вони опанували з нуля.

Артем виборов срібну нагороду у кульовій стрільбі з гвинтівки стоячи у відкритій категорії.

«Відбулись перші змагання, і наша збірна розпочала дуже ефективно. Вдячні всім за підтримку та нашому тренеру Денису Юрійовичу Мустафаєву за підготовку та навчання. Все буде Україна», – прокоментував Артем Лукашук.

Warrior Games 2022 – це щорічна подія, яка вперше відбулася в 2010 році та відзначає стійкість і відданість поранених, хворих і травмованих на дійсній службі та ветеранів військової служби.

За інформацією відділення НОК України у Черкаській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *