Черкаська делегація «БФ «Хрещатик Сіті» привезе з Латвії благодійну допомогу

Триває перебування черкаської делегації у Латвії. Її учасники успішно втілюють суспільно-інформаційну та оздоровчу місію візиту.
«City News» вже інформувало читачів про мультиформатну мету візиту, адже учасники делегації виконують одночасно оздоровчу, соціальну, суспільну, політичну, інформаційну та культурну місії.

У складі делегації діти та мами з Бахмуту, Маріуполя, Миколаїва, Черкас, Івано-Франківська приїхали на запрошення муніципалітету в місто Смілтене (Латвія). В програмі багато цікавого, а також робота з психологом, зустрічі з місцевими громадськими організаціями та місцевою владою,
Відпочинок під мирним небом Латвії для дітей переселенців та українських солдат, спільно з однодумцями організувала очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура. До групи увійшли мами з дітьми зі східних, південних, центральних та західних регіонів України.

Учасники української делегації доносять світу правду про те, що відбувається в Україні внаслідок вторгнення рашистських військ.
Команда БО «БФ Хрещатик-Сіті» надзвичайно вдячна за підтримку українських родин економічному аташе Латвії в Україні Айнарсу Межулісу, керівнику центру підтримки сім’ї Смілтенського краю Аурікі та іншим організаторам поїздки.

– Я вдячна долі, за те що на моєму життєвому шляху зустрілись такі люди як Айнарс Межуліс, Ауріка, пані Люба. Вони змогли подарувати казку нашим дітям, оточити такою турботою, що торкається самого серця. Вся програма була складена так, щоб мами з дітками змогли максимально абстрагуватись від всього негативу, що змушені були пережити через війну в рідній Україні. Окрім того, була надана гуманітарна допомога на потреби дитячого центру БО «БФ Хрещатик-Сіті» та досягнуті домовленості про подальшу співпрацю. Одним словом дякую тобі Латвія за теплий прийом – ви справжні друзі України!, – підкреслила Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *