Черкаському БО “БФ “Хрещатик Сіті” подякував латвійський дипломат і благодійник


Економічний аташе Латвії в Україні Айнарс Межуліс підсумував результати візиту черкаської делегації у латвійське місто Смильтене і подякував БО “БФ “Хрещатик Сіті” за активну участь у організації відпочинку у Латвії для дітей і мам, які на собі відчули жахи війни, розв’язаною росією.

Як повідомили журналісти «City News» слова вдячності організаторам та учасникам поїздки на своїй сторінці у “Фейсбук” опублікував економічний аташе Латвії в Україні Айнарс Межуліс:

– Муніципалітет Смильтене на десять днів и організував відпочинок для мам и дітей з України – міст Бахмут, Миколаїв, Черкаси, Мариуполь. Учасники отримали можливість хоч трішки відволіктись від жахів війни. Бажаючі змогли отримати допомогу психолога. Також організація поїздки дозволила створити радість для дітей, показати їм прекрасні міста Латвії, природу, подарувало можливість купатися в Балтийскому морі, та озерах. Широ дякуємо благодійній організації “Благодійний фонд “Хрещатик Сіті” і особисто її керівнику Інні Бандурі, яка організувала цю поїздку для мама і дітей з українських міст. Також висловлюю щиру вдячність Смілтенській муніципальній раді, центру підтримки сім’ї Smiltene, Apes-Aluksne Foundatio n, Smiltene Middle kola та підприємцям Дайнису Алексееву и Мику Лакбергу за за хостинг і підтримку!

Читати за темою:

Черкаська делегація у Латвії розповідає світу правду про події в Україні (фото)

Черкаська делегація «БФ «Хрещатик Сіті» привезе з Латвії благодійну допомогу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *