У Черкасах затримали п’яних водіїв

Вихідними патрульні отримали виклик про те, що водій автомобіля Ford Mondeo керує транспортним засобом в стані сп’яніння. Про це інформує пресслужба Патрульної поліції Черкащини.

Інспектори зупинили вказане авто на вулиці Пушкіна. Спілкуючись із водієм Ford, поліцейські виявили в останнього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти огляд на стан сп’яніння у лікаря-нарколога, на що керманич погодився. Лікар підтвердив стан сп’яніння водія Ford.

На водія Ford патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп’яніння) КУпАП.

Інший випадок стався на вулиці Пастерівській. Поліцейські зупинили авто Faw Cargo за порушення ПДР. Спілкуючись із керманичем Faw, патрульні виявили в останнього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою приладу Drager, на що чоловік погодився погодився. Результат — 1,89 проміле. Також, під час перевірки інспектори встановили, що водій вже позбавлений права керування та автомобіль перебуває в розшуку.

На водія Faw патрульні склали ряд адміністративних матеріалів, а саме:
протокол за ч. 2 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння вчинене особою, яка протягом року піддавалася стягненню за керування транспортними засобами у стані сп’яніння) КУпАП;
постанова за ч. 4 ст. 126 (Керування тз особою позбавленою права керування) КУпАП.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Загалом за вихідні 7 правопорушників отримали адміністративні протоколи за статтею 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП. Матеріали справ направлено до суду для розгляду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *