Дитяче пюре з Миколаєва прислали у черкаський Центр допомоги (фото)

Партію дитячого харчування до Черкас надійшла з прифронтового Миколаєва. Її для клієнтів Центру допомоги БО «БФ «Хрещатик Сіті» відправила надійний партнер Фонду, депутат Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність»  Інна Бандура.

– Отримали посилочку з дитячим пюре від Вікторії Москаленко. Наші малюки вже почали дегустувати смаколики! Дякуємо тобі Миколаїв за підтримку!, – сказала засновниця і очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

«City News» вже не раз інформувало читачів про плідну співпрацю між волонтерською БО «БФ «Хрещатик Сіті» та депутаткою Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко, яка займається волонтерством у прифронтовій області.

У рамках співпраці х Черкас до Миколаєва Фонд неодноразово відправляв благодійні вантажі. У свою чергу з Миколаєва Вікторія Москаленко організовувала доставку дитячого харчування, яке життєво необхідне для маленьких клієнтів Центру допомоги вагітним та мамам малюків до двох років, яким опікується БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Раніше депутатка пояснювала, що через війну багато жителів Миколаївщини мусіли виїхати у спокійніші регіони, і у тому числі й у Черкаси. То ж дітей у області залишилось у рази менше. Тому Миколаївщина має можливість  поділитись з Черкащиною дитячим харчуванням, засобами гігієни для малюків.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Центру допомоги вагітним жінкам та мамам дітей віком до двох років. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

Читати за темою: Партію дитячого харчування з Миколаєва відправлять до Черкас (фото)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *