Дитячий будинок з Дніпропетровщини отримав допомогу у Черкасах

Суттєву допомогу отримав у Черкасах будинок сімейного типу Андронової з м.Марганець Дніпропетровсько області від волонтерської та благодійної структури БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Завдяки спонсорам наш благодійний фонд БО «БФ «Хрещатик Сіті»  має змогу допомагати тим, хто цього потребує найбільше. Днями наші волонтери передали дитячому будинку сімейного типу Андронової набори канцелярії до школи, які черкаська делегація привезла з дружньої Латвії, а також таке необхідні для для хлопців і дівчат взуття, одяг, засоби гігієни, – поінформувала  Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

На центральній світлині: (з ліва на право) Інна Бандура, представники дитбудинку та волонтери Фонду Тетяна моргуненко і Діана Глущик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *