Тушонку та медзасоби ЗСУ передали черкаські волонтери «Хрещатик Сіті»

М’ясні консерви та медичні засоби волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті» передали на передову бійцям ЗСУ. Привезти і передати необхідне безпосередньо солдатам зобов’язалась партнерка Фонду, волонтерка Наталія Вдовченко.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті»  Інна Бандура.

– З волонтеркою Наталією Вдоченко наш Фонд співпрацює достатньо довго, щоб не сумніватись у тому, що переданий нами вантаж прибуде до адресата, – зазначила Інна Бандура.

Як розповіла Наталія Вдовченко, нині вона формує новий вантаж для українських захисників, які визволяють від окупантів південь України.

– БО «БФ «Хрещатик Сіті» долучився до фомування вантажу. Фонд передав для українських солдат тушонку, необхідні їм медичні препарати та засоби для перев’язування. Щиро дякую Фонду і його очільниці Інні Бандурі за активну допомогу визволителям України, – додала Наталія Вдовченко.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *