У Черкасах трішки причепурили “лице” дитячого парку

У Черкасах відремонтували один із входів до Дитячого парку.

Як повідомили журналісти «City News», перед входом у Дитячий парк з боку вулиці Хрещатик міські комунальники замінили асфальтне покриття у місцях де воно було добряче понівечене.

Роботи з асфальтування провели досить оперативно, оскільки добре спрацювали одночасно три міські структури – Департамент ЖКГ, КП «Челуаш» і КП «Дирекція парків».

– Діяльність всіх міських служб, усіх комунальних підприємств спрямована на те, щоб зробити місто кращим і комфортнішим для черкасців, – прокоментував директор КП «Дирекція парків» Геннадій Шевченко.

Аналогічної думки притримується і його заступник Сергій Ткаченко:

«Вхід – це обличчя парку, те, що відвідувачі бачать в першу чергу, тому роботам по благоустрою приділяємо особливу увагу».

Загалом, зайнятись проблемою міську владу і комунаьників спонукало кілька причин. Про них журналістам «City News» розповів директор КП «Дирекція парків» Геннадій Шевченко.

Одна з причин –  розгардіяш, який біля входу до парку залишило одне з держпідприємств. Провівши певні роботи воно, за давньою черкаською традицією дуже не поспішало відновити пошкоджений асфальт.

Окрім того, майданчик біля входу до парку працівники безцеремонно прилеглих офісів перетворили на стоянку для власного автотранспорту.

– Там хочемо облаштувати клумбу і встановити табличку з інформацією про те, що ця паркова лише для відвідувачів парку. Також у планах реконструкція споруд, що знаходяться у парку, у тому числі і так званого Дитячого замку, який давно потребує ремонту. А ще у парку будинок 1911 року, який нині у аварійному стані. У майбутньому хочемо від реставрувати споруду і повернути їй її первозданний вигляд. Є потреба і у реконструкції казкових озер та відновленні фонтану біля центрального входу до парку, – зазначив Геннадій Шевченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *