Дитячу їжу передав черкаському Центру допомоги капелан ПЦУ

Співпрацю у сенсі забезпечення благодійною допомогою тих, хто цього потребує у перші чергу продовжують БО «БФ «Хрещатик Сіті»  Інна Бандура і священнослужителі Православної церкив України.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті»  Інна Бандура.

–  Ієрей  Володимир Штокало, капелан Православної Церкви України – постійний партнер БО «БФ «Хрещатик Сіті». Разом зроблено не мало добрих справ. Нині він передав для поповнення запасів Центру допомоги, який обслуговує вагітних жінок і мам з дітками до двох років таке необхідне дитяче харчування для найменших українців. За що ми йому щиро вдячні. Разом до Перемоги!, – зазначила Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Центру допомоги вагітним жінкам та мамам дітей віком до двох років. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

Читати за темою:

Французькі компоти і німецьку тушонку черкаські волонтери віддали військовим

Французькі консерви від черкаських волонтерів, армії і переселенцям роздають священики

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *