Три автобуси продуктів з Черкас прибули до жителів Ізюму (фото)

Автопоїзд з трьох фургонів з гуманітарною допомогою, який пара днів тому мали виїхати з Черкас, вже прибув у звільнений з-під рашистської окупації Ізюм (Харківщина). Жителі навколишніх сіл отримують продуктові набори.

Про це журналістам «City News» щойно повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті»  Інна Бандура.

«City News» вже інформував читачів про те, що черкаська релігійна громада «Світло спасіння» готувала відправити в Ізюм три автобуси завантажені продуктовими наборами. За словами активістів громади, вони сформували  кілька сотень продуктових наборів по сім кілограмів кожний, щоб роздати їх у селах Ізюмського району у розрахунку один набір в одні руки. До підготовки місії долучився і БО «БФ «Хрещатик Сіті», надавши частину з необхідного.

На даний час автопоїзд вже досяг Ізюму і почав роздавати гуманітарну допомогу від черкащан жителям звільнениз з- під окупації сіл Ізюмстького району.

– Слава ЗСУ! Звільнений від рашиської окупації Ізюмський район отримав гуманітарну допомогу від Черкаської релігійної громади «Світло спасіння». Наша команда долучилась до збору та надала необхідні засоби гігієни ( за що подяка Оксані Антонюк, Ірині та Бартеку Маршалек та нашим німецьким партнерам). Окремо хочу подякувати відчайдушному пастору і волонтеру Ігорю Джигілю. Допомагати людям це велике щастя. Разом до Перемоги!, – прокоментувала очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті»  Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *