Іграшки з Латвії вже у Черкасах

Іграшки від благодійників з Латвії отримав Дитячий благодійний центр, яким опікується БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті» та депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Не так давно Інна Бандура організувала поїздку до Латвії делегації з України

У яку увійшли діти та мами з Бахмуту, Маріуполя, Миколаєва, Черкас, Івано-Франківська з родин переселенців та військових, які загинули на фронтах російсько-української війни, що триває.

– Делегація, що приїхала на запрошення муніципалітету латвійського міста Смілтене  не лише оздоровлювалась, але й виконувала соціальну, суспільну політичну та інформаційну місії. Її учасники доносили світу правду про те, що відбувається в Україні внаслідок вторгнення рашистських військ. А ще ми разом напрацьовували зв’язки задля пошуку охочих допомогти Україні. Відтак, з Латвії вдалось привезти чимало благодійної допомоги для української армії та родин військових та переселенців. І ось недавно Дитячий благодійний центр БО «БФ «Хрещатик Сіті» отримав партію іграшок для дітей з родин переселенців, – розповіла очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті» та депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейський союз» Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги вагітним жінкам та мамам дітей віком до двох років. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *