Паперові голуби для солдат власноруч зробили черкаські волонтери з «Хрещатик Сіті» (фото)

Паперові голуби для бійців української армії на День миру виготовили волонтери благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик Сіті» та активісти молодіжного крила Фонду – дитячого волонтерського об’єднання «Фенікс», у яке входять юні черкащани і діти з переселенських родин.

Про це з місця події повідомили журналісти «City News».

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру.

Нині для мир Україні – це конкретна мета. З 24 лютого триває відкрита агресія росії проти нашої Вітчизни, як продовження гібридної війни, розв’язаної кремлем ще вісім років тому. Трагічні події в українських містах – цілеспрямоване знищення загарбниками українців. У Бучі, Гостомелі. Ворзелі, Ізюмі після звільнення з-під окупації знайшли місця масових захоронень замордованих рашистами тисяч українців. Мета війни з боку рф – геноцид української нації. Тож для українців ця війна – боротьба не лише за мирне існування, а й за право жити у власній, вільній, демократичній, незалежній державі.

За словами організаторки дійства керівниці ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інни Бандури виготовлені паперові голуби волонтери передадуть українським військовим.

– У Міжнародний день миру символічно було зібратись і власними руками створити паперові голуби – всесвітній символ миру. Для багатьох учасників, проведений нашими активістами майстер клас по виготовленню голуба з паперу у техніці орігамі був вперше, але, як на мій погляд, всі учасники чудово впорались із завданням. Найближчим часом наш Фонд передасть цих голубів українським захисникам однієї з військових частин. На кожному паперовому голубі є  написи – побажання для солдат від волонтерів Фонду і нашого молодіжного крила, – розкрила сенс дійства його організаторка, засновниця і очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *