Їжу, одяг і іграшки польські байкери передали у Черкаси

Продукти, одяг і іграшки  зібрали і  передали у Черкаси в БО «БФ «Хрещатик Сіті» польські байкери з  мотоклубу «Wołyński Rajd Motocyklowy» (м. Казимеж-Дольний).

Про це з місця події повідомили журналісти «City News».

Як виявилось, контакти та співпрацю з небайдужими до долі України громадянами Польщі, налагодила черкащанка Дарія Чаус та її батьки – Оксана і Сергій Чауси.

– Теплий одяг, їжу і іграшки  зібрали і  передали у Черкаси польські байкери з  мотоклубу «Wołyński Rajd Motocyklowy» (м. Казимеж-Дольний). З ними і їхнім лідером Генріком Козаком познайомилась наша донька Дарія Чаус, яка нині навчається у Польщі. Генрік Козак та інші активні учасники байкерського руху зі вказаного мотоклубу збирають допомогу для України у різних країнах Європи, – розповів Сергій Чаус. Він же і доправив благодійний вантаж до  БО «БФ Хрещатик Сіті».

Черкаська родина Чаусів одна з багатьох, яка з початку вторгнення рашистських загарбників почала волонтерити, допомагаючи українським захисникам та переселенцям.

Свою роботу вони скромно не афішують, хоч для майбутньої перемоги над ворогом роблять чимало. Щоб активно допомагати Україні вистояти у новітній Вітчизняній війні сім’я Чаусів задіяла всі свої ресурси, а також зв’язки і знайомства. Це добре видно, якщо зайти на їхню сторінку у «Фейсбук».

Чудовим прикладом патріотизму є волонтерська діяльність Дарії Чаус. Навчаючись у Польщі знайшла спосіб і можливості допомоги своїй країні і своєму народу.

– Приклад родини Чаусів ще раз підтверджує той факт, що з початку війни Черкаси стали могутнім центром волонтерського руху в Україні. Надзвичайно пишаюсь тим, що навколо мене так багато однодумців та патріотів України. Разом переможемо!, – прокоментувала очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *