Студенти-екологи зможуть проходити практику у “Дирекції парків”

Комунальне підприємство КП «Дирекція парків» уклало угоду про співпрацю з Черкаським державним технологічним університетом. Підписи під документом поставили ректор ЧДТУ Олег Григор та директор КП «Дирекція парків» Геннадій Шевченко, інформує пресслужба підприємства.

«В рамках угоди передбачається співпраця в освітній і науково-дослідній діяльності, а також організація практик і стажувань здобувачів вищої освіти за спеціальностями 101 «Екологія» та 205 «Лісове господарство», – деталізують на кафедрі екології ЧДТУ.

Варто наголосити, що «Дирекція парків» з ЧДТУ співпрацює багато років, зокрема студенти екологи та лісівники долучалися до обстеження сухостійних та аварійних дерев у черкаському парку «Сосновий бір» та брали участь в акції «Висадження дерев 1 мільйоном людей за одну добу» в рамках проекту «Озеленення планети».

Відтепер студенти зможуть проходити практику у «Дирекції парків», вникаючи у всі робочі тонкощі обраної професії.

«Робота науковців надзвичайно важлива, бо окрім суто дослідницької та академічної мети, вона піднімає престиж черкаських вузів, а відтак – є складовою іміджу всього міста. Інший аспект співпраці: підготовка фахівців – важлива складова роботи будь-якого підприємства. Для нас важливо, щоб знання досвідчених працівників передавались молодим спеціалістам, щоб була збережена наступність вмінь. Таким чином підприємство удосконалюватиметься, більш кваліфіковано та злагоджено надаватиме свої послуги містянам, а парки міста ставатимуть ще кращими і ще гостиннішими для черкасців та гостей обласного центру», – переконаний директор КП «Дирекція парків» Геннадій Шевченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *