На Черкащині виникла нова прийомна родина, яка прийняла сина солдата

Нову прийомну родину, яка взяла на виховання малолітнього сина українського військового який зник безвісти під час бою.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написала голова Черкаської РВА Валерія Бандурко.

«У Черкаському районі створено нову прийомну родину. Відповідне рішення ухвалили сьогодні на засіданні комісії з питань захисту прав дитини Черкаської райдержадміністрації.

У роботі комісії взяли участь представники служби у справах дітей та центру надання соціальних послуг сільської ради.

Розглянуто заяву громадян, жителів Черкаського району щодо створення на базі їх родини прийомної сім’ї та влаштування до неї дитини, позбавленої батьківського піклування.

Подружжя, яке виявило бажання створити на базі їх родини, прийомну сім’ю, виховують двох спільних дітей, працевлаштовані, до кримінальної відповідальності не притягувались. Відповідно до медичних висновків, заявники здорові та можуть виконувати обов’язки прийомних батьків. Мають власне житло, санітарно-гігієнічні умови помешкання відповідають вимогам. Кімнати облаштовані для повноцінного проживання, відпочинку, навчання та всебічного розвитку дітей.

Підставою для влаштування дитини в сім’ю було повідомлення про те, що батько неповнолітнього зник безвісти, перебуваючи на службі у ЗСУ, у результаті бойового зіткнення з противником. Мати дитини перебувала у місцях позбавлення волі. Наразі місце перебування матері невідоме», – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *