Голуби миру полетіли з Черкас до армії

З Черкас до українських військових полетіли паперові голуби миру, які для бійців української армії на День миру виготовили волонтери благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

За її словами у виготовленні голубів з паперу для українських захисників поряд з дорослими взяли участь і юні волонтери молодіжного крила Фонду – дитячого волонтерського об’єднання «Фенікс». У нього входять і черкащани, і діти з переселенських родин.

– Повернутися додому і жити під мирним небом в вільній, незалежній Україні – це мрія наших дітей, які змушені були покинути домівки через війну розв’язану російськими нелюдами. З вірою в Перемогу вони плетуть браслети-обереги, роблять голубів миру для наших захисників. Ми як і обіцяли передали через колег з БО «БФ Одіссей Черкаси» обереги разом зі смаколиками та медичними засобами на передову нашим захисникам. Божої опіки хлопцям, які ціною власного життя здійснюють дитячі мрії та виборюють право кожного українця на мирне життя в рідні країні, – сказала Інна Бандура.

Окрім голубів військовим також передали браслети-обереги, що їх роблять черкаські волонтери.

Зокрема цим займається волонтерська родин Шапаренків. Відома на Черкащині волонтерка Олена Шапаренко та її донька Ксюша, окрім всього, що вони роблять для армії, також плетуть обереги-браслети з тоненьких стрічок синього та жовно кольору, які продають і на виручені кошти купують для бійців ЗСУ все необхідне. У такий спосіб мама і донька придбали і передали бронижелет і багато іншого.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *