Подарунок на іменини з Черкас отримає «Рижик» з Донеччини

Коробку подарунків на день народження – солодощі та іграшки, від черкаських волонтерів БО «БФ «Хрещатик Сіті» отримає малюк з Донеччини. Це усміхнене дитя  – загальний улюбленець волонтерів Дитячого благодійного центру, якого вони по між себе називають «Рижиком».

– Переселенська родина цієї дитинки стала клієнтом Дитячого благодійного центру БО «БФ «Хрещатик Сіті» буквально з перших днів його роботи. Малюк має компанійський характер, він завжди посміхається і охоче позує на фото. Ми всі дуже полюбили цього маленького руденького веселуна, і між собою прозвали «Рижиком». Недавно батьки «Рижика» повернутись на рідну Донеччину, а ми, знаючи, що у малюка День народження – йому виповнився рік, вирішили переслати подарунки від Фонду просто до дому, що й зробили, – поділилась з журналістами «City News» очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центр допомоги вагітним жінкам та мамам дітей віком до двох років. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *