“Нова якість” хоче і надалі вивозити великогабарит, хоч і не має права, – стверджують у міськраді

На адресу Черкаської міської ради надійшов лист від ТОВ «Управлінська компанія «Нова якість «Благоустрій». У ньому компанія повідомляє, що не погоджується із тим, що міська рада в односторонньому порядку відмовилася від надання ними послуг з вивезення великогабаритних відходів.

Про це інформує пресслужба Черкаської міської ради.

«Товариство не визнавало та не визнає припинення Договору, оскільки Спірне рішення прийнято з порушенням чинного законодавства України та умов відповідного Договору, та й надалі буде виконувати свої зобов’язання за Договором», – йдеться в листі.

Натомість у департаменті управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради підкреслюють: рішення виконавчого комітету, яким було ухвалено односторонню відмову від договору, чинне, а тому договір вважається розірваним.

Послуги не мають надаватися цією компанію, відповідно, і стягувати з громадян кошти за ці послуги вони не мають права.

Якби представник ТОВ «Управлінська компанія «Нова якість «Благоустрій» вважав, що у разі ухвалення рішення все ж таки договір продовжує бути чинним, то він не звертався б до суду із заявою про зупинення дії рішення, яку, нагадуємо, було скасовано.

Таким чином, жителям міста Черкаси сплачувати кошти за вивезення негабариту ТОВ «Управлінська компанія «Нова якість «Благоустрій» наразі НЕ ПОТРІБНО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *