У Черкасах розпочинається сесія міської ради (з доповненнями)

Близько 30 галузевихі питань і 150 земельних планують розглянути на сьогоднішній сесії Черкаської міської ради. Також на розгляд депутатів виноситиметься низка петицій.

Як з місця події повідомляють журналісти «City News».

За словами міського голови Черкас Анатолія Бондаренка, у сесійній залі зареєструвалось достатньо обранців для того, щоб сесія розпочала роботу.

Хвилиною мовчання депутати вшанували пам’ять українців, чиї життя забрала новітня Вітчизняна війна проти агресії рф.

У ході сесії планують розглянути близько 30 галузевих і 150 земельних питань. Також винесено на розгляд низку петицій, частина з яких стосується вартості проїзду у тролейбусах і маршрутках, дві – тарифів КПТМ «Черкаситеплокомуненерго», шість петицій щодо пропопозицій з перейменування вулиць.

Планують розглянути 8 питань про нагородження видатних особистостей Черкас та трудових колективів.

Серед господарських питань – про передачу на баланс мережі водовідведення, затвердження міської програми «Забезпечення проведення профілактичних медичних оглядів працівників установ та закладів освіти, культури, фізичної культури і спорту на  2023-2027 роки», надання згоди на передачу у комунальну власність Черкаської міської територіальної громади станцій супутникового зв’язку «Starlink» та ін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *