На Харківщину з Черкас поїхало 400 упаковок дитячого харчування

Чотириста упаковок їжі для найменших українців передали жителям Харківщини волонтери черкаського благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик Сіті» за підтримки їх колег з БО БФ «ГЦ Совине гніздо» (м.Ужгород). Місію з доставки вантажу адресатам в чергове виконує Ігор Джигіль з релігійної громади «Світло Спасіння».

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Завдяки підтримці БО БФ «ГЦ Совине гніздо» м.Ужгород ми передали діткам Харківщини понад 400 упаковок дитячого харчування. Щиро вдячні Ігорю Джигілю з місії «Світло Спасіння» за його небайдужість, добре серце і вміння довести допомогу туди де її найбільше потребують. Все буде Україна!, – підкреслила Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині, вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працює у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги вагітним жінкам та мамам дітей віком до двох років. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

На світлині представник релігійної громади «Світло Спасіння» Ігор Джигіль, очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура та волонтер Фонду Ірина Трущенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *