Унікальну благодійну ініціативу створили у Черкасах

Унікальну благодійну ініціативу започаткувала компанія, створена у квітні цього року командою черкаських однодумців. Вона націлена на пошук і залучення іноземних інвестицій в український ІТ-сектор і водночас несе місію навчити людей благодійності. З першого дня існування, 10% своїх надходжень команда «AOG Global» віддає на благодійні проекти з підтримки Збройних Сил України, соціальних ініціатив та організацій, що допомагають  допомоги тваринам. 

Як зазначають у компанії, бажання робити світ трішечки кращим лежить в основі самої ідеї її створення, це її серце. Місія компанії не обмежується лише фінансовою допомогою. Ідея полягає в тому, щоб навчити людей благодійності, допомогти відчути її через свою особисту причетність до заробітку і розподілу благодійних коштів, показати що кожна відпрацьована година здатна змінювати чиєсь життя на найкраще

– Кожного місяця ми збираємо і перевіряємо інформацію по трьом благодійним проектам і презентуємо їх для голосування всім нашим  співробітникам, підрядникам, клієнтам. За підсумками опитування кошти розподіляються між проектами у відсотковому відношенні до кількості голосів. Цей демократичний підхід, по-перше, надає нам впевненість в особистій неупередженості щодо розподілу донейшн, по-друге, дарує всім хто голосував відчуття причетності до цих благодійних внесків, по-третє, розповсюджує інформацію щодо благодійних ініціатив, заохочує людей замислитись і допомагати вже самостійно, – розповіла журналістам «City News» координатор з благодійності  компанії «AOG Global» Тетяна Ашрі.

За її словами,  протягом півроку  «AOG Global»  підтримала майже 10 благодійних організацій на загальну суму більше 15 тисяч доларів. Серед останніх підтриманих проектів – допомога ЗСУ в KOLO (https://www.koloua.com/), підтримка донорського руху в ДонорUA (https://www.donor.ua/) та придбання зоологічних кліток для збирання з вулиць безпритульних тварин в БФ «Життя»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *