Черкаському колегіуму “Берегиня” представили нову директорку

У колегіумі «Берегиня» нова очільниця. Про це інформують у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Сьогодні кураторка освітньої галузі міста Анастасія Чубіна разом із директором департаменту освіти та гуманітарної політики Богданом Бєловим представили педагогічному колективу закладу нову директорку.

За результатами конкурсу, який був оголошений департаментом та відбувався в три етапи, новою очільницею Черкаського колегіуму «Берегиня» було визначено переможницю та призначено на посаду Онопрієнко Світлану Петрівну.

Світлана Петрівна – педагог з багаторічним стажем роботи та має кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та педагогічне звання «старший учитель».

Свою трудову діяльність пані Світлана розпочала з вчителя української мови і літератури у Черкаській середній школі №33, також працювала й у школі №34 та у приватній школі «Престиж» Східноєвропейського університету економіки і менеджменту, де спочатку займала посаду вчителя, потім була заступником директора з навчально-виховної роботи, а згодом директором. З 2008 року Світлана Петрівна була незмінним очільником Черкаського навчально-виховного об’єднання «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа I-II ступенів №36 ім. Героїв-прикордонників» Черкаської міської ради Черкаської області.

За час своєї роботи Світлана Петрівна отримала не одну нагороду та подяку за свій професіоналізм та працю в закладах освіти міста.«Наш освітній фронт – надзвичайно важливий, бо саме тут ми закладаємо підвалини успіху наших черкасців, всього міста і країни.

Тому вірю, що з новою очільницею «Берегиня» досягне нових висот, а її вихованці проторують нові дороги здобутків та досягнень», – побажала подальшого успіху в роботі директорці кураторка галузі освіти міста Анастасія Чубіна.#освітаЧеркас

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *