У футбольному турнірі у Черкасах перемогла команда «Карбон»

Кубок міського голови Черкас – ЛНЗ футбольного турніру у Черкасах здобула команда «Карбон». На гроші, яків вдалось зібрати під час турніру придбали автомобіль для української армії, який вже виконує бойові завдання на передовій.

У Черкасах завершились змагання у рамках футбольного турніру за Кубок міського голови Черкас – ЛНЗ. Ігри відбувались упродовж місця на спортивному майданчику ЗОШ № 34.

Про це повідомили журналісти «City News», які теж долучились до висвітлення спортивної події.

Почесне право отримати перехідний кубок виборювали шістнадцять команд. Серед них: «Карбон», «Гарантбуд», «ЮГ-2000», «Інтерпліт», «Коммат», «Юність», «Дніпро-80», «Молодь», «Металіст», «Черкаські Козаки», «Легіон», «Чайка – Євраліс», «Шторм», «Слобода», «Форсаж та «Команда Бондаренка».

А здобула його команда «Карбон».

Почесним гостем фінальних ігор, які розгорнулись у Черкасах у минулу суботу був учасник трьох чемпіонатів світу з футболу, заслужений тренер України, один з найрезультативніших захисників у історії «Динамо» Анатолій Дем’яненко.

– Дякую організаторам турніру за такий чудовий захід. Це були справжня боротьба, жорстка, емоційна і безкомпромісна. Таким і повинен бути футбол. Під час ігор знов відчув себе юним гравцем і пережив ті емоції. Щиро дякую організаторам за це.  Особливо приємно, що тут багато молоді і дітей. Такі заходи прищеплюють любов до футболу і до спортивного способу життя», – поділився ветеран футболу.

Не приховували емоцій і керманичі Черкас, які теж були присутні на чемпіонаті.

– Найсильніше бажання кожного з нас – мирне небо та перемога України в цій жорстокій війні, яку розв’язала російська федерація. І зараз усі наші дії, незалежно від того, де ми працюємо та чим ми займаємось, спрямовані для підтримки ЗСУ і наших захисників. Сильних, сміливих та незламних. Найголовнішим підсумком нашого футбольного турніру «Кубок міського голови – ЛНЗ» стало придбання автомобіля для одного військових підрозділів. Кошти на нього ми зібрали разом із учасниками турніру. Він, до слова, уже виконує завдання на передовій», – повідомив Анатолій Бондаренко.

– Свято футболу у Черкасах вдалося! Дякую усім учасникам, які у такий складний для нашої країни час дали можливість шанувальникам футболу відчути спортивний драйв і вкотре довели, що прагнення до перемоги в україців у крові. Переконаний, що наступний Кубок міського голови – ЛНЗ з футболу у 2023 році ми проведемо вже у мирній Україні», сказав секретар Черкаської міськради Юрій Тренкін.

Турнір Кубок міського голови – ЛНЗ у Черкасах проводять вже втретє. Кількість команд, які беруть участь у заході, щороку зростає. Особливістю цьогорічного заходу була його благодійна мета – збір коштів на потреби ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *